Word een pro in het klussen aan een verlaagde prijs.

Met een PACK kunt u verschillende cursussen tegen een verlaagde prijs volgen. De packs zijn van toepassing op verschillende thema's, cursussen volgens het pack. De inhoud van het pack wordt hieronder beschreven. Zodra uw pack is gekocht, wordt het aan uw profiel toegevoegd. U kunt dan uw lessen uit de catalogus boeken door u rechtstreeks bij uw profiel aan te melden. U kunt uw pack toepassen voor uzelf of de persoon of personen van uw keuze.

108,00 €

Pack van de reparatie: elektriciteit en loodgieterij

Leer de basics van het plantrekken thuis en kom ontdekken hoe u een stopcontact, een gloeilamp en een fitting moet herstellen en hoe u sanitaire lekken kan dichten. Dit pack is geschikt voor zowel niveau 1 workshops als niveau 2 workshops, aan u de keuze!

325,00 €

Uw pack van 5 workshops op maat!

Het is zover! De plantrekkers lanceren het eerste pack op maat! Aan u om de 5 workshops die u interesseren te kiezen uit de 7 thema’s: boren - betegelen - schilderen - loodgieterij - elektriciteit - meubel maken - meubel restaureren. Deze vindt u in onze rubriekthema’s - lassen - gewaxt beton- isolatie-onderhoud en reparatie van elektrisch gereedschap - Energiebesparingen.. (325e in plaats van 375e)

Houd jezelf op de hoogte: