Klusworkshops voor uw organisatie


Bent u een vzw, een bedrijf, een gemeente, een buurtcomité, een organisatie, … en wenst u een klusworkshop te organiseren voor uw publiek?

Twijfel niet langer, we hebben meerdere formules voor u. Wat uw doelstelling ook mag zijn, we vinden altijd een manier om een of meerdere klusworkshops voor u te organiseren. Wij verplaatsen ons naar u en zorgen voor al het nodige materiaal. Bovendien bieden we u een voordelige forfaitaire prijs voor een reeks workshops.
Twijfel niet langer om uw publiek zelfstandiger te maken!THEORIE EN PRAKTIJK

Ons doel is om de deelnemers voor talrijke dagelijkse problemen te stellen.VOOR MANNEN EN VROUWEN

De workshops van de Plantrekkers zijn voor iedereen toegankelijk die graag zijn plan wilt trekken.IN HET FRANS EN Nederlands

We hebben meerdere tweetalige leraren die de workshops zelfs ook in het Engels zouden kunnen geven. Vraag het ons!


Neem contact met ons op voor meer informatie


Enkele voorbeelden


De gemeentes en OCMW's

Sommige gemeenten opteren ervoor om hun burgers in moeilijke leefomstandigheden te helpen en hen - via een reeks klusworkshops - zelfstandiger te maken voor het onderhoud van hun huis.

Buurtcomites

De missie van een buurtcomité is om de buurt dynamisch te maken. Klusateliers geven aan de inwoners de kans om zich zelfstandiger te voelen en om deze leuke ervaring te delen met hun buren. Zo worden hechte banden gesmeed!

Opleidingen in bouwonderhoud

Onze klusworkshops zijn zowel theoretisch als praktisch en sluiten ook aan bij het onderwijs van algemeen gebouwenonderhoud. Als u hulp zoekt in bepaalde domeinen, contacteer ons dan!