Doe het zelf- en klusworkshops


Leer met de Plantrekkers zelf je klusjes uit te voeren!

Hebt u zich altijd al afgevraagd hoe u een muur of een vloer moet betegelen, hoe u een meubel moet maken of hoe u een plafond perfect kan schilderen zonder foutjes? Bent u op zoek naar een opleiding loodgieterij of eerder naar een workshop meubel restaureren?

De Plantrekkers organiseren een brede waaier aan Doe het Zelf- en klusworkshops : gaande van boren tot elektriciteit, maar ook betegelen, schilderen, loodgieterij en zelfs het maken van meubels. Het doel van die workshops is dat iedereen zijn plan leert trekken als het om klussen in huis gaat.

Onze workshops hebben een duidelijk doel: u zoveel mogelijk gereedschap laten gebruiken en u veel laten oefenen, zodat u eigenhandig klusjes kan uitvoeren.
Een tijd- en geldwinst!Theoretische lessen

Omdat we u uw eigen installaties willen laten begrijpen, beginnen al onze workshops met een theoretische introductie.Praktische oefeningen

In elke workshop zijn er praktische oefeningen waar we dagdagelijkse problemen nabootsen.Voor mannen en vrouwen

De workshops van de Plantrekkers zijn bestemd voor iedereen die graag zijn plan wil trekken.


Teambuilding activiteiten


Kom onder vrienden een van onze klusworkshops volgen

Bent u op zoek naar een origineel idee voor een Teambuilding?
Wilt u uw vrienden/collega’s hun soms verdwenen interesse in manuele klusjes laten herontdekken?

Kom een teambuildingactiviteit volgen met de Plantrekkers! Stel uw vaardigheden op de proef terwijl ons professioneel team u de basics van het klussen aanleert. Maak er een wedstrijd van om als eerste een meubel uit hout te maken, elektrische aansluitingen te maken,of in hout of beton te boren. Maar let op: zorg ervoor dat je het juiste gereedschap en de juiste technieken gebruikt! ;)

Onze workshops hebben dus als doel om verschillende ploegen te laten strijden om de titel van beste plantrekker! Het is bovendien zoveel meer dan zomaar een groepsactiviteit want u gaat naar huis met handige tips en nieuwe klusvaardigheden.Echte klusworkshops

Onze teambuilding ateliers bieden de zeldzame mogelijkheid om u praktisch uit de slag te trekken met dagelijkse kleine klusjes.Leuk en praktisch

Onze teambuilding ateliers bestaan uit zowel een theoretisch als een praktisch deel waarin problemen uit het dagelijks leven worden nagebootst.De doe-het-zelf trend

Onze teambuilding activiteiten liggen helemaal in de lijn met het huidige doe-het-zelf tijdperk. Inderdaad, het is trendy om zelf je eigen dingen te maken!

Getuigenissen


Prachtige les!

Een perfect evenwicht tussen theorie (Basile legde heel goed uit, hij had een antwoord op alles, zelfs iemand die er niets van afwist begreep het) en praktijk (ook daar was hij super en geduldig)

Enthousiast ...

Enthousiast om een volgende les te volgen = de beste evaluatie. Het doel is bereikt, je voelt je bereid om te “ondernemen” en…… je kent je vaardigheden. Tot binnenkort voor nieuwe avonturen.

Volledige theorie

De theorie was volledig, de antwoorden waren precies en zelfs meer, de toepassing in praktijk werd gevolgd door een aandachtige leraar die niet aarzelde om het nog eens uit te leggen. Perfect, doe zo voort en tot binnenkort!

Heel nuttig!

Heel nuttig! De boormachine werd voor de stage beschouwd als iets ingewikkeld en ongelofelijk lastig. Na de stage, had ik zin om overal gaten te maken :)